Klarieke Oudman

“Door onderzoek te doen naar de ervaringen van jongeren in krimpregio’s, hoop ik iets te betekenen voor de mensen om mij heen en mijzelf daarnaast ook verder te ontwikkelen.”

Klarieke heeft grote interesse in organisatie en onderzoek. Afgelopen studiejaar heeft Klarieke de bachelor Human Geography and Planning aan de Rijksuniversiteit behaald. Deze studie heeft ze met veel enthousiasme gevolgd, omdat het goed aansloot bij haar brede interesses. Hier heeft ze ook haar onderzoeksvaardigheden verder ontwikkeld. Momenteel neemt ze een tussenjaar, waarbij ze de tijd neemt om werkervaring op te doen en zich verder te oriënteren naar vervolgopleidingen, omdat ze in 2021 het studeren weer hoopt op te pakken. Haar passie voor organiseren vindt ook zijn uitwerking als bestuurder bij haar studentenvereniging.

Binnen CMO STAMM werkt Klarieke aan een project in het thema Leefbaarheid & Krimp, waarbij ze kwalitatief onderzoek doet naar jongeren in krimpregio’s. Kenmerkend aan Klarieke is haar enthousiasme, leergierigheid en betrokkenheid.

medewerker

Klarieke Oudman BSc

onderzoeker

  • Mail
  • LinkedIn