Provinciale verkiezingsdebatten Zorg & Leefbaarheid

Terug

Provinciale verkiezingsdebatten Zorg & Leefbaarheid

Geschreven op 14 februari 2019


Goede zorg nu en in de toekomst en behoud van leefbaarheid in de dorpen en wijken zijn volgens Groningers en Drenten belangrijke uitdagingen voor de toekomst. En daarmee ook belangrijke onderwerpen van gesprek voor de komende Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. In aanloop naar deze verkiezingen organiseren CMO STAMM samen met haar provinciale partners en het Dagblad van het Noorden verkiezingsdebatten waarbij de lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in gesprek gaan over thema’s als zorg, cultuur en leefbaarheid.

De debatten worden ingeleid door inwoners zelf. Het Dagblad van het Noorden zorgt dat de debatten live met beeld en geluid gestreamd worden op hun website. Iedereen is van harte welkom bij deze debatten!

Verkiezingsdebat Groningen: 4 maart

Op 4 maart organiseren CMO STAMM, Vereniging Groninger Dorpen, zaVie, platform Hattinga Verschure, Zorgbelang Groningen samen met het Dagblad van het Noorden het verkiezingsdebat. Inloop vanaf 19.30 uur. Locatie volgt!

Verkiezingsdebat Drenthe: 6 maart

Op 6 maart a.s. organiseren CMO STAMM, De Nieuwe Kolk (DNK), Zorgbelang Drenthe en Stichting Kunst en Cultuur samen met het Dagblad van het Noorden een verkiezingsdebat in De Nieuwe Kolk te Assen. Aanvang is vanaf 19.30 uur.

Betrokken medewerkers

Meer weten?

Neem contact op met één van de betrokken medewerkers