Symposium “Samen op weg naar de beste Drentse dienstverlening aan ouderen!” op 22 april 2021

Terug

Symposium “Samen op weg naar de beste Drentse dienstverlening aan ouderen!” op 22 april 2021

Geschreven op 19 maart 2021


logo Alliantie Drentse zorg met ouderen

 Datum:    donderdag 22 april
 Tijdstip: 14:30 – 17.00 uur
 Locatie:     online
 Genodigden: Ouderen, zorg- en welzijn bestuurders, beleidsmakers, huisartsenzorg, verzorgenden, (wijk)verpleegkundigen,  gemeenten, provincie, woningcorporaties

 

Op donderdag 22 april organiseert de Alliantie Drentse Zorg met Ouderen haar eerste Seminar. Door de coronapandemie kiezen we voor een digitaal symposium waarbij de nadruk ligt op kennis delen, inspireren en verbinden van partijen en mensen die allemaal hetzelfde willen: de beste dienstverlening voor ouderen in Drenthe! De Alliantie nodigt je van harte uit. Meld je direct aan en mis het niet!

Inhoud

Van elkaar leren, je meenemen in de meerjarenagenda van de Alliantie en samenwerking vinden op de verschillende thema’s. Inspiratie is gegarandeerd door een inspirerende bijdrage van Dr. Prof. Robbert Huijsman, directeur/bestuurder Geriant en projectleider van het nationaal actieplan casemanagement dementie. Ook is er een rondetafeldiscussie met enkele Alliantiebestuurders, en kun je als deelnemer meedoen aan één van de deelsessies op een thema. We hopen dat je erbij bent en kijken er naar uit!

Programma

14:30 Start en welkom door Mirjam van Werven, programmaleider
14:40 Kick off door Robbert Huijsman
14:45 Rondetafeldiscussie met bestuurders van de Alliantie, ouderen en deelnemers: inhoud aan de hand van stellingen uit het Regiobeeld Drenthe
15:25 Pauzemoment gefaciliteerd door SportDrenthe
15:35 Start deelsessies
16:40 Afsluiting

Uitdagingen met elkaar oplossen; welke deelsessie kies jij?

De beste Drentse dienstverlening voor ouderen! Dat klink mooi, maar waar hebben we het dan over? En hoe krijgen we alle partijen en belangen goed in beeld en besproken? De Alliantie heeft op basis van een analyse van de Drentse uitdagingen een meerjarenagenda opgesteld, waaraan de komende jaren integraal samengewerkt wordt. In dit symposium nemen we je hierin mee, maar vragen we je ook mee te doen.

  • Bekijk de Inhoudelijke informatie over de deelsessies.
  • Geef in het aanmeldformulier je eerste en tweede keuze aan voor deelname aan één van de deelsessies.
  • Voorafgaand aan het symposium ontvang je de bevestiging en definitieve indeling in de deelsessie van je keuze.
  • Ter informatie: alle sessies worden opgenomen, waardoor je na het symposium alles terug kunt zien en geen informatie hoeft te missen!

Aanmelden

Mis dit niet en meld je aan:      Ik ben er bij!

  • Ken je iemand uit je eigen omgeving of netwerk die ook iets met dit thema heeft, stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Graag tot ziens op 22 april!

Partners Alliantie Drentse zorg met ouderen:

In de Alliantie vertegenwoordigen de onderstaande partners de verschillende domeinen in de Drentse dienstverlening aan ouderen:

partners-Alliantie-Drentse-zorg-met-ouderen

Betrokken medewerkers

Meer weten?

Neem contact op met één van de betrokken medewerkers