Nieuw: Feitenbladen Leefbaarheid voor alle Drentse gemeenten

Terug

Nieuw: Feitenbladen Leefbaarheid voor alle Drentse gemeenten

Geschreven op 25 juni 2018

“De cijfers helpen bij de ontwikkeling van beleid en initiatieven ten behoeve van de verdere versterking van de leefbaarheid in de gemeente.”

De Leefbaarheidsmonitor Drenthe 2018 is uitgebreid met feitenbladen Leefbaarheid voor elke Drentse gemeente. Per gemeente staan de kerncijfers Leefbaarheid in een overzichtelijk dashboard.
We zoomen in op de bevolkingsontwikkeling in de gemeente, op de sociaaleconomische structuur en de leefomgeving binnen een gemeente en vergelijken we de situatie in de gemeente met de Drentse en de landelijk gemiddelden.
De feitenbladen zijn een aanvulling op de Leefbaarheidsmonitor Drenthe 2018, die in april 2018 is uitgebracht. De feitenbladen van alle Drentse gemeenten staan in de monitor. Ze zijn daarnaast ook digitaal beschikbaar per afzonderlijke gemeente.
>> Bekijk de feitenbladen Leefbaarheid 2018 per gemeente:

De Leefbaarheidsmonitor Drenthe 2018 is een uitgave van het Trendbureau Drenthe. De cijfers helpen bij de ontwikkeling van beleid en initiatieven ten behoeve van de verdere versterking van de leefbaarheid in de gemeente.

Meer informatie

06 127 478 28
m.janssens@trendbureaudrenthe.nl