Nieuw landelijk expertisepunt basisvaardigheden

Terug

Nieuw landelijk expertisepunt basisvaardigheden

Geschreven op 24 november 2020

“Voor alle organisaties en professionals in Nederland die te maken hebben met mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en daardoor ook vaak met digitale vaardigheden.”

Eind oktober 2020 is een nieuw landelijk expertisepunt Basisvaardigheden gelanceerd, een samenwerking van L&S en Movisie in opdracht van Tel mee met taal. Het expertisepunt Basisvaardigheden faciliteert kennisuitwisseling op het gebied van (lage) basisvaardigheden. Ben je werkzaam op het gebied van basisvaardigheden voor laaggeletterden? Dan is het expertisepunt dé plek waar je terecht kan voor het delen van kennis, het vinden van inspiratie en netwerk.

Ter zijner tijd komen via dit platform ook onderzoekssubsidies beschikbaar. 

Voor wie?

Dit platform is voor alle organisaties en professionals in Nederland die te maken hebben met mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en daardoor ook vaak met digitale vaardigheden. Van onderwijsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties tot wetenschappers, werkgevers, werknemers en sociale partners.

Bekijk de website Basisvaardigheden.nl

Betrokken medewerkers

Meer weten?

Neem contact op met één van de betrokken medewerkers