Toestemming

Toestemming Panelonderzoeken Trendbureau Drenthe

Wij waarderen het dat u de tijd neemt om lid te worden van het Drens Panel! Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met uw persoonlijke informatie wordt omgegaan. Daarom informeren wij u over de aanpak van onze onderzoeken en vragen wij u expliciet om toestemming voor deelname aan onze panelonderzoeken. Gaat u akkoord met onderstaande punten, dan kunt u zich registreren voor het Drents Panel.
Gaat u niet akkoord, dan kunt u niet zich niet aanmelden voor het Drents Panel.

  1. Ik ga akkoord met deelname aan de panelonderzoeken van Trendbureau Drenthe en Drents Parlement. Mijn e-mailadres mag worden gebruikt om mij hiervoor uit te nodigen.
  2. Mijn deelname aan deze panelonderzoeken is volkomen vrijwillig. Ik kan op elk moment besluiten om te stoppen met deelnemen. Ik hoef voor dit besluit geen reden op te geven. (Meer informatie over de omgang met uw persoonsgegevens en over uw rechten treft u in de privacy verklaringen van Trendbureau Drenthe (onderdeel van CMO STAMM).
  3. Ik ga akkoord dat mijn gegevens zo worden opgeslagen dat ze niet direct tot mij herleidbaar zijn, gecodeerd worden verwerkt en vertrouwelijk worden behandeld.
  4. Ik ga akkoord dat mijn gegevens en de door mij ingevulde enquêtes worden opgeslagen en gebruikt voor het uitvoeren van (statistische) analyses.
  5. Ik ga akkoord dat Trendbureau Drenthe de door mij ingevulde enquêtes mogen delen voor wetenschappelijk onderzoek en mogen verstrekken aan (niet commerciële) partijen met wie zij in het kader van hun panelonderzoeken samenwerken. Zij waarborgen hierbij mijn privacy.
  6. Ik ga akkoord dat mijn gegevens en de door mij ingevulde enquêtes kunnen worden gecombineerd met gegevens van eerdere metingen of met andere onderzoeken van Trendbureau Drenthe of Drents Parlement, of data uit andere gegevensbronnen die relevant zijn voor deze onderzoeken.
  7. De onderzoekers beantwoorden te allen tijde mijn vragen over dit onderzoek. Daarvoor kan ik mailen naar info@trendbureaudrenthe.nl.